Donatie actie aardbeving Turkije

 

Bij de aardbeving van 6 februari 2023 in het zuiden van Turkije zijn veel gebouwen verwoest en de schade is enorm.voor de overledenen, een spoedig herstel voor de gewonden en geduld en kracht voor hun familieleden

 

Hulpverleners zetten alles op alles om zoveel mogelijk slachtoffers te helpen. Samen met partnerorganisaties en lokale hulpdiensten verlenen we noodhulp als voedsel, medische zorg, tijdelijk onderdak en andere benodigdheden in getroffen gebieden. Dag en nacht wordt er gewerkt om zoveel mogelijk slachtoffers van de ramp te helpen.

 

Er is dringend hulp Nodig. Wij vertrouwen erop dat u de hulpactie van de Stichting Burgerhart Amsterdam wilt steunen.

 

U kunt ook een overboeking doen, gebruik daarvoor de volgende gegevens:

 

Naam:Stichting Burgerhart Amsterdam

 

IBAN: NL57INGB0000 024117

 

Omshrijving: Donatie Aardbeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag of meld je aan