Over Ons

ANBI

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) genieten belastingvoordeel. Er zijn regelingen opgenomen voor de giftenaftrek in de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Stichting Burgerhart Amsterdam is erkend als ANBI. Vanuit publieksbelang wordt meer transparantie geëist van een ANBI.  Als gevolg hiervan publiceert Stichting Burgerhart Amsterdam de volgende gegevens.

Statutaire naam:Stichting Burgerhart Amsterdam
Kvk nummer:41208239
RSIN / fiscaal nummer:804299389

Contactgegevens:
Contactgegevens van Stichting Burgerhart Amsterdam vindt u hier.

Doelstelling:
De stichting stelt zich ten doel: het (doen) bevorderen van de maatschappelijke participatie, emancipatie en integratie van iedereen – jong en oud – in Nederland.

Bestuurders:

Dhr. Y. Aydin

Dhr. M. Basoglu

Dhr. K Yegen

Beloningsbeleid:
De stichting Burgerhart Amsterdam beloont zijn/haar bestuurders op geen enkele manier, deze doen het werk volledig vrijwillig.

Beleidsplan:
Zie het document: Beleidsplan.pdf

Inhoudelijk en financieel Jaarverslag:
Stichting Burgerhart Amsterdam publiceert periodiek een inhoudelijk en financieel jaarverslag waarin de activiteiten, ontwikkelingen en een financiële verantwoording in terug te vinden zijn. De volgende jaarverslagen zijn beschikbaar.

➤ Inhoudelijk Jaarverslag 2020: Inhoudelijk Jaarverslag 2020
➤ Financieel Jaarverslag 2020: Financieel Jaarverslag 2020

➤ Inhoudelijk Jaarverslag 2019: Inhoudelijk Jaarverslag 2019
➤ Financieel Jaarverslag 2019: Financieel Jaarverslag 2019